MENÜ

Stúdióknak

Koronavírus járvány, Háború, Energiaárak növekedése, Infláció. 

Minden szolárium üzemeltető (aki még üzemeltet) ismeri, érti és érzi a hatásokat. 

Meggyőződésünk, hogy jelenleg a szolárium szakma, az eddigi történetének legjelentősebb  feladata előtt áll. 

A racionális működéshez egyszerre csökkenteni kell a kiadásokat és növelni a bevételt! 

A cél eléréséhez elengedhetetlen a szakmába vetett hit, a fiatalos műszaki és gazdasági gondolkodás, a jelentős anyagi ráfordítással járó kutatás és fejlesztés. 

Hosszú évek folyamatos fejlesztése után mára már küldetésünké vált a barnításra alkalmas LED technológia megalkotása, a LED-es barnítás megteremtése. 

A LED-es barnítás előnyei

Szolárium üzemeltetői információk

Az arcbarnítókra eső villamos fogyasztás megközelítőleg a tizedére csökken. 

A ChocoLed arcbarnító erősebb intenzitással 60W, míg a legalacsonyabb teljesítményen 40W körül  fogyaszt, szemben egy nagynyomású arcbarnítóval, ami jellemzően 500W. 

A Chocoled arcbarnító alkalmazásával, akár -90% villamos energia megtakarítás hozható létre, ami azt jelenti, hogy 10%-ra csökken a villamos energia igény. 

Egy átlagos fekvőgépben 4 db 500W-os arcbarnító van, ami összességében 2000W (2kW). 

A 4 db Chocoled arcbarnító így, beállítástól függően 160W és 180W teljesítménnyel működik. 

Az alacsony nyomású szolárium csövek és a nagynyomású arcbarnítók üzemideje a gyári adatok alapján jellemzően 600h, vagy 800h (üzemóra). A LED fényforrások élettartama függ az üzemi hőmérséklettől és a kapcsolásszámtól, de az álltalános világításoknál jól láthatóan elérheti a 15000-20000 üzemórát, ami 25-30 szorosa a 600h-nak. 

A ChocoLed alkalmazásának egyik hatalmas előnye, hogy várhatóan a sokéves működés alatt nem kell folyamatosan cserélni. A ChocoLed arcbarnítópanelek valódi élettartamát nem szeretnénk számítások alapján megbecsülni, az üzemóra tesztek lezajlása után közöljük a statisztikai eredményeket. 

Igen, bár alapvetően szakember által történő telepítést javaslunk, az átalakítás relatív egyszerű, amennyiben megvásárolja a terméket, minden termékhez videó leírást adunk a cseréhez szükséges műveletekre. 

Az „intelligens öngyógyító” LED kifejezést akkor alkalmazzuk, hogyha egy adott áramkörön belül, pl. egy db LED meghibásodik, akkor az áramkörön belüli többi Led teljesítménye megemelkedik a meghibásodott (kiesett) LED teljesítményével. 

Azaz abban az esetben, ha kiég 1-2 db LED, akkor sem változik az összes LED eredeti összteljesítménye. 

Igen, megközelítőleg ugyanannyi idő alatt (10- 15 perc / arcbarnító) vissza alakítható a készülék a hagyományos nagynyomású arcbarníkóra. Így a készülék eladásakor a ChocoLed arcbarnítót meg tudjuk tartani, át tudjuk tenni egy méret azonos szoláriumgépbe. 

Fekvő típusú szolárium gépeknél a 20-30 éve létező színes szoláriumcsövek fényterápiás felhasználása az arcon, (az arcbarnító miatt) nem érvényesül, ami például a kollagén termelés serkentése szempontjából kiemelten fontos terület lenne.  

A ChocoLed nagyteljesítményű fényterápiás LED-jei közvetlen az arc előtt helyezkednek el, így a hatásuk közvetlenül az arcbőrön jelentkezik. 

A ChocoLed arcbarnítókban két különböző típusú Fényterápiás LED található. 

A PIROS fényű (655-670 nanométer) tartományú sugárzás elősegítheti a kollagén termelést, a KÉK fényű (465-475 nanométer) tartományú sugárzás vitalizálhat és a német DIN 5031 szabvány szerint ez a sugárzás a bilirubin fotoizomerizációját idézi elő, azaz elősegítheti a bilirubin lebomlását a vérben. 

A megtérülési idő függ az aktuális villamos energia és rendszerhasználati díj mértékétől, a szolgáltatásminőség növekedés miatt létrehozott áremelés mértékétől, az új vendégek számától és a felhasználás mértékétől. 

A villamos energia és rendszerhasználati díj egységára kWh-ban (kilowattóra) van megadva. Egy általános fekvő gép esetén akár 1.84 kWh is megspórolható üzemeltett gépenként. 

A személyre szabott megtérülési idő kiszámításában kollégáink szívesen rendelkezésre állnak. 

A ChocoLED a vételára számos tényezőtől függ, mivel több vásárlási módra is van lehetőség és különböző kedvezményekben is részesítjük partnereinket.  

Egyedi kedvezményekért és további információért kérjük keresse bizalommal kollégáinkat a megadott elérhetőségek egyikén. 

 

A hibrid szoláriumozás egy zöldebb korszakot hozhat el a te stúdiódba is, ráadásul egy merőben szokatlan és kellemes felhasználói élményt nyújthat vendégeid számára. A Choco LED intelligens öngyógyító arcbarnítókkal új időszámítás kezdődik, elhozva a hibrid szoláriumozás korát.

Kényeztesd vendégeidet a Sun System újdonságával! Ha szeretnél te is:

  • lépést tartani a szolárium szakma trendjeivel,
  • alacsonyabb energia felhasználással a környezettudatosság irányába terelnéd vállalkozásod,
  • és minőségi élmény szolgáltatást kínálnál vendégeidnek,

akkor válaszd a Choco LED-et és kérj személyre szabott ajánlatot kollégáinktól.

Fogalomtár

Dokumentumok

Lépj kapcsolatba velünk!

2023 Sun System Kft. © Minden jog fenntartva!